9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Версія для друкуВерсія для друку

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва Шановні працівники культури Лубенщини! Щиро і сердечно вітаю Вас, невгамовних, ініціативних, щирих, безвідмовних з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток культури Лубенщини, разом із усією громадою щиро радію досягненням дорослих і маленьких талантів. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Лубенщини, примножуєте її успіхи і досягнення. Сьогодні гордістю нашого краю є вже 20 колективів, які мають звання народний (зразковий) аматорський. Без Вашої підтримки і розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

Бажаю Вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки Вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

Голова районної

державної адміністрації                                       Т.П. Качаненко

 

 

Наверх ↑