9 ЛИСТОПАДА – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Версія для друкуВерсія для друку

9 ЛИСТОПАДА – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання!

Поки жива душа народу – пісня, поезія, художнє мистецтво, - доти існує й сам народ. Поки люди співають, малюють, творять – вони справді живуть. Економічне зростання, добробут, розвиток бізнесу – дуже важливі речі, але якщо зникне культурна спадщина, якщо відімре почуття прекрасного, відійде у небуття духовність – не буде нації взагалі.

Дякую Вам, шановні працівники культури: бібліотекарі, клубні робітники, працівники музеїв, спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, - за радість, що ви несете, за велич української душі, яку ви примножуєте, за творчу наснагу, з якою звеличуєте рідну Лубенщину. Саме на вашому ентузіазмі, благородстві ваших душ та щоденній праці базується сьогодні наша культура. Низький уклін вам за те, що сірі барви буденності ви розфарбовуєте у веселкові кольори радості, свята, що будите дрімаючі душі, змушуючи замислюватися про сенс буття.

Нехай на вашій ниві зростає буйний урожай добра та щастя, хай Муза вчащає у ваш дім, повний матеріальних і духовних багатств, розпалюючи творчий вогник у ваших серцях! Хай співає душа, а серце солодко тьохкає, хай міняться захватом очі, справджуються сподівання і виростають крила за плечима. Зі святом Вас, дорогі працівники культури!

Виконувач обов’язків голови

районної державної адміністрації                                      С. М. Сіряченко

Наверх ↑