Для запобігання занесення і поширення на території Лубенського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, до 3 квітня призупинено навчальний процес та заборонено проведення масових заходів

Версія для друкуВерсія для друку

Для запобігання занесення і поширення на території Лубенського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, до 3 квітня призупинено навчальний процес та заборонено проведення масових заходів Таке рішення прийняте на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, засідання якої пройшло сьогодні, 12 березня, під головуванням Олександра Циганенка, голови райдержадміністрації. Під час засідання заслухано питання щодо запобігання занесення і поширення на території Лубенського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, з якого інформував завідувач сектору з питань оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Микола Чудак.

На виконання Постанови Кабінету міністрів України № 211 від 11 березня 2020 р., заслухавши пропозиції членів комісії, прийнято рішення установити з 12 березня до 3 квітня 2020 р. карантин, заборонивши відвідування закладів освіти її здобувачами, проведення усіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників). Органам місцевого самоврядування рекомендовано здійснити заходи з посилення режиму дезінфекції у місцях масового перебування людей.

Наверх ↑