Добрі справи спільно з громадськістю

Версія для друкуВерсія для друку

Добрі справи спільно з громадськістю Багато років поспіль міськрайонна громадська організація «Спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», яку очолює Раїса Кошель, опікується різними категоріями населення, що потребують особливої уваги і піклування. Це передовсім діти-інваліди, багатодітні сім’ї, сім’ї опікунів і піклувальників. Безліч заходів, чимало ідей та проектів – все це вони – спілчанки, а надто їхня очільниця Раїса Олександрівна. Перед новорічно-різдвяними святами громадські активісти намагаються приділити увагу сім’ям, а особливо дітям-інвалідам, які з нетерпінням чекають відвідин «добрих чарівників».

Щорічну акцію громадської організації підтримала голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, котра подбала про продуктові набори та спільно з Раїсою Олександрівною та сільським головою Вовчицької сільської ради Ольгою Козловською відвідала дітей-інвалідів цієї сільської ради.

«Подібні ініціативи не можна залишити поза увагою. Небайдужість і щирість Раїси Олександрівни  - надзвичайно цінна і рідкісна річ у цьому світі. Приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести радість діткам Лубенщини», - наголосила Тетяна Качаненко.

Наверх ↑