Госпітальна рада Західного госпітального округу проголосувала за звернення до голови облдержадміністрації щодо необхідності ремонту доріг в окрузі

Версія для друкуВерсія для друку

Госпітальна рада Західного госпітального округу проголосувала за звернення до голови облдержадміністрації щодо необхідності ремонту доріг в окрузі 12 червня відбулося засідання госпітальної ради Західного госпітального округу, яке провів чинний голова ради Михайло Виноград. Серед присутніх – головні лікарі міських та районних лікарень, представники органів влади, зокрема заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Юрій Курилко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко.

Порядком денним засідання передбачено наступні питання: організація медичної допомоги дитячому населенню Чорнухинського району; про затвердження Положення Західного госпітального округу Полтавської області; перспективний план розвитку регіонів Західного госпітального округу; про створення робочої групи для вивчення перспективних можливостей закладів Західного госпітального округу та затвердження графіка роботи.

У ході роботи розглянули та обговорили запропоновані питання, а також заслухали кожного із головних лікарів закладів, віднесених до округу, про перспективи розвитку лікарень. Однак, всі виступаючі наголошували на тому, що лікування та обстеження скрізь повинно бути однаковим. Йшлося також про перспективу створення спеціалізованих закладів, як-от хоспісу у Чорнухинському районі та ургентного закладу у Пирятинському районі.

На засіданні ради створили робочу групу для вивчення можливостей лікувальних закладів та затвердили графік робочих поїздок. У перспективі планується щодватижні відвідувати медичні заклади, аби мати цілісну картину потреб і перспектив округу.

На завершення присутні порушили питання вкрай катастрофічного стану доріг та проголосували за звернення до голови облдержадміністрації щодо необхідності ремонту доріг округу.

 

Наверх ↑