Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко)

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина  Харченко)  продовжує роботу в напрямку надання соціальних послуг сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах та здійсненює контроль за цільовим використанням допомоги при народженні дитини і створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, шляхом вибіркового обстеження сімей Лубенського району.

В ході проведення роботи за вищевикладеними напрямками фахівцями із соціальної роботи спільно з суб’єктами соціальної роботи було відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Батькам надано соціально-педагогічні, соціально-побутові послуги, інформаційні консультації відповідно складних життєвих обставин, наявних в сім’ї. Також проведені профілактичні бесіди з батьками щодо недопущення жорстокого поводження з дітьми, попередження вчинення насильства в сім’ї, пропаганди здорового способу життя та цільового використання коштів на потреби дітей.

Фахівцями із соціальної роботи були обстежені сім’ї, які отримують допомогу при народженні дитини. Нецільового використання коштів не було зафіксовано, всі сім’ї витратили отриману допомогу на поліпшення житлово - побутових умов, придбання необхідних дитячих речей та засобів гігієни.

Також в ході роботи було відвідано багатодітні сім’ї, яких проінформовано про можливість виплати допомоги на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до   Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. Бекетова, 19, к. 50 або за тел. 74 – 803

Наверх ↑