ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) ТРИМАЄ НА КОНТРОЛІ СІМ’Ї, ДІТИ ЯКИХ НЕ ВІДВІДУЮТЬ ШКОЛУ БЕЗ ПОВАЖНИХ ПРИЧИН

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) ТРИМАЄ НА КОНТРОЛІ СІМ’Ї, ДІТИ ЯКИХ НЕ ВІДВІДУЮТЬ ШКОЛУ БЕЗ ПОВАЖНИХ ПРИЧИН

10 листопада працівники Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з інспектором ювенальної превенції міського відділу поліції здійснили екстрений виїзд в сім’ю, де за попереднім зверненням директора однієї з  шкіл району неповнолітні діти не відвідують навчальний заклад без поважних причин. Прибувши  до місця проживання сім’ї, було з’ясовано, що одна дитина  не перебувала вдома вже кілька днів, притому ні мати, ні інші члени родини не звернулися до відділу поліції із заявою про зникнення дитини, аргументуючи це потягом дитини до бродяжництва.

Члени мобільної бригади оперативно провели ряд заходів з метою встановлення місця знаходження неповнолітнього хлопця. Таким чином, провівши опитування серед вчителів школи, однокласників, сусідів та друзів зниклого, все ж  таки дитину вдалося знайти та повернути додому.

З матір’ю проведено профілактично - роз’яснювальну роботу щодо недопущення в подальшому  безвідповідального ставлення до виховання своїх дітей, складено на  матір адміністративний матеріал за неналежне виконання  батьківських обов’язків. З неповнолітньою особою проведено профілактичну бесіду щодо відповідальності за свої вчинки та дії. Таким чином, між членами родини встановлено контакт взаєморозуміння.

     Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до   Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, площа ак. Бекетова, 19, к. 50 або за тел. 74 – 803.

Наверх ↑