«Мрія в нас одна - щаслива Україна, а в серці доброти живе ручай»: лубенських освітян привітали з професійним святом

Версія для друкуВерсія для друку

«Мрія в нас одна - щаслива Україна, а в серці доброти живе ручай»: лубенських освітян привітали з професійним святом Професійне свято освітян зібрало 5 жовтня у районному будинку культури чисельну родину працівників шкіл та садочків, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, районного методичного центру – усіх, хто дарує знання та формує особистість, тих, від кого залежить наше майбутнє. Тож не бракувало на урочистостях з нагоди Дня працівників освіти теплих і щирих слів, щедрих посмішок та пісень на адресу працівників педагогічної ниви. Складна праця учителів – недоспані ночі, недобачені сни, постійна напруга і знервованість, бо як же не нервувати, коли на їхній совісті виховання дітей, коли від їхньої праці залежить майбутнє країни.

Для першого заступника голови Полтавської облдержадміністрації Андрія Пісоцького День учителя – надзвичайно хвилююче і трепетне свято. За його словами, працівники освіти – особливі люди, які формують українську націю і дбають про майбутнє нашої держави. Андрій Анатолійович вручив відзнаку «Заслужений учитель України» директору опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», депутату районної ради Сергію Миснику, Почесні грамоти облдержадміністрації учителю Олександру Яловцю, колективу опорного закладу «Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» та Почесну грамоту обласної профспілкової організації начальнику відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлії Білокінь.

За звитяжну працю освітянам щиро дякували голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко та заступник голови райдержадміністрації, куратор галузі Ігор Нестеренко. Тетяна Петрівна відзначила особливу відповідальність і небайдужість кожного працівника найбільшої галузі у районі. «Мені приємно, що з вами можна вирішувати будь-які питання, що ви – ініціативні та надійні. Районна влада виконує усі взяті на себе обіцянки, підтримує усі ваші ідеї та починання. Зі свого боку щиро дякую владі на рівні області та держави за те, що є можливість розвивати галузь. Дякую сільським головам і депутатам різних рівнів за їхнє всебічне сприяння і розуміння», - сказала Тетяна Качаненко під час районних урочистостей, потому вручивши ряд відзнак районного рівня.

Міцну й дружню освітянську родину району щиро й натхненно вітала начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь.

Святкова зустріч надовго запам’ятається добрим настроєм, який не втомлювалися дарувати лубенські артисти, а серед них, звичайно, учителі та учні. Однак цікавим продовженням святкової зустрічі став спеціальний подарунок районної профспілкової організації – концерт за участю Остапа Шутка та його родини.

Наверх ↑