На Лубенщині пройшов відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ «Колос» та чемпіонат Лубенського району з легкої атлетики «Золота осінь-2020»

Версія для друкуВерсія для друку

На Лубенщині пройшов відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ «Колос» та чемпіонат Лубенського району з легкої атлетики «Золота осінь-2020» Цьогорічні спортивні заходи, присвячені 70-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», проходили на стадіоні «Центральний» 4 жовтня. Спортивний захід подібного масштабу, ініційований обласною організацією та підтриманий районним осередком спортивного товариства, який очолює Сергій Бортнік. Хоча, потрібно відзначити, що аналогів районному легкоатлетичному чемпіонат в Україні немає.

Учасників змагань привітав виконувач обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, побажавши спортсменам азарту, відповідного настрою і, звичайно, перемоги.

Змагання проходили у таких дисциплінах: метання ядра, біг на 100 і 1000 метрів, стрибки в довжину з місця, підтягування на перекладині та естафета 4 по 100 м. Свій спортивний азарт демонстрували 80 спортсменів, а справедливу оцінку їх умінням надавав головний суддя змагань Олександр Маслак.

За підсумками районного чемпіонату команди переможців розподілилися наступним чином: ІІІ місце - команда с.Засулля, ІІ місце - с.Тарандинці, І місце - лісотехнічний коледж. Переможці і призери відзначені нагородами.

 

Фото Олександра Міщенка

Наверх ↑