Найменших лубенців запросили на свято

Версія для друкуВерсія для друку

Найменших лубенців  запросили на свято Традиційне театралізоване народне дійство для дітей пільгових категорій з нагоди новорічно-різдвяних свят відбулося сьогодні, 14 січня, у районному будинку культури. Незмінним організатором і натхненником свята стала міськрайонна спілка жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» та особисто їхня активна і небайдужа очільниця Раїса Кошель. Ініціативу спілчанок підтримала районна виконавча влада, подбавши про те, аби на Лубенщині були належно пошановані народні традиції.

Цікаве театралізоване дійство численним гостям запропонували студенти Гадяцького коледжу культури і мистецтв імені І.Котляревського, запросивши дітей у захоплюючий світ улюблених казкових героїв, запропонувавши разом пограти і потанцювати. На завершення свята дітлахи отримали солодкі подарунки, а ще неперевершені і незабутні емоції.

Традиційне святкування з найменшими лубенцями розділили керівники району, зокрема перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко передав вітання зі святом від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, подякував артистам за хвилини радості, а малечі побажав відчуття свята, казки і чуда, яке може подарувати тільки дитинство.    

 

Наверх ↑