Прийшов вже час тепла і сонця – пора розквіту природи й справжніх освітянських талантів Лубенщини

Версія для друкуВерсія для друку

Прийшов вже час тепла і сонця – пора розквіту природи й справжніх освітянських талантів Лубенщини. Адже саме 1 березня в районному будинку культури під егідою профспілки працівників освіти і науки відбувся фестиваль освітянської творчості Лубенщини «Таланти в освіті».

Уже втретє на урочистій сцені виступали яскраві таланти педагогічної ниви, захоплюючи глядачів високим рівнем обдарованості й бажанням творити. Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, котра прибула привітати освітян та вкотре пересвідчитися, що вчителі – одна з найталановитіших професій. Подякою райдержадміністрації нагороджено голову районної профспілки працівників освіти і науки Людмилу Грицаєнко, яка усіляко підтримує вчителів у їхній повсякденності, намагається постійно підвищувати професійний рівень педагогів, покращувати їм умови праці, надихати на творчі звершення.
Метою проведення фестивалю є підняття престижу вчительської професії, розкриття і підтримки творчої особистості освітян. У фестивалі беруть участь вихователі дошкільних навчальних закладів, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, керівники гуртків та мистецьких студій. Різноманіття талантів педагогічних працівників засвідчує, що лубенські освітяни – різнобічно обдаровані особистості, щедро наділені вмінням творити прекрасне.
Мелодійно й чуттєво, запально і грайливо звучали пісні педагогів, а зала щораз дарувала їм свої вдячні оплески й букети квітів. Вчительська професія – одна з найбільш творчих, адже потребує від педагога неабияких сценічних та мистецьких талантів. Вміння працювати з будь-якою аудиторією, доносити свою думку цікаво і змістовно, дивитися на питання з різних боків, володіти акторською майстерністю і в той же час науковим підходом, - не кожна людина здатна вміщувати в собі стільки різних умінь. А наші освітяни – можуть, адже вони – найкращі, найталановитіші і варті захоплення.

Наверх ↑