ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОМИЛОК ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

Версія для друкуВерсія для друку

ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОМИЛОК ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ 5 грудня в приміщенні Лубенської районної державної адміністрації  відбувся навчальний семінар  «Попередження помилок замовників при проведенні публічних закупівель», в якому взяли участь посадові особи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій міста Лубни та Лубенського району.

Для його проведення запрошено співробітницю ГО «Інститут аналітики та адвокації» та координатора регіонального центру компетенції  Prozorro Поліну Колганову, а також представника ТОВ «Обліксофт» – лідера галузі інформатизації в Полтавському та Сумському регіонах Дмитра Криворучка.

В ході проведення семінару порушено питання уникнення помилок  при планування закупівель, під час складання замовником тендерної документації і оформлення оголошення про закупівлю, при кваліфікації учасників закупівлі і при укладанні договору, а також щодо перевірки замовником інформації про учасника у відкритих державних реєстрах та за допомогою інших електронних ресурсів. Дмитро Криворучко, в свою чергу, надав інформацію щодо електронних захищених носіїв цифрового підпису.

В ході дискусії учасниками семінару порушено ряд питань, на які експерти надали вичерпні відповіді.

 

Наверх ↑