У жовтні-листопаді мешканці району отримають 955,1 тис.грн. відшкодування за невикористані субсидії

Версія для друкуВерсія для друку

У жовтні-листопаді мешканці району отримають 955,1 тис.грн. відшкодування за невикористані субсидії 24 вересня головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко, за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка, заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників підприємств та організацій району відбулося засідання апаратної наради, під час якої розглянуто чотири питання порядку денного.

Про проведення підготовчої роботи з призначення житлової субсидії на опалювальний період 2018-2019 років інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Ісаєнко. За її словами, станом на 15.09.2018 р. субсидію на житлово-комунальні послуги отримує 3 841 сім’я. У поточному році проведено 14 засідань районної комісії по розгляду справ з питань призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям з дітьми, пільг та субсидій, на яких розглянуто 933 заяви та прийняті рішення про призначення (припинення, відмову) житлових субсидій.

Станом на 01.09.2018 р. завершена робота з прийому заяв для виплати частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення. Призначено та направлено до Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області 1627 електронних справ та списків на виплату невикористаних субсидій на суму 955,1 тис.грн.

Управлінням соціального захисту населення проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна робота стосовно порядку призначення житлової субсидії. 18 вересня проведено нараду-навчання на тему «Організація роботи з призначення житлових субсидій на опалювальний період 2018-2019 років» за участі уповноважених осіб-сільських рад та представників-надавачів послуг.

Наверх ↑