Управління соціального захисту населення проводить роз’яснювальну роботу щодо механізму монетизації пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Версія для друкуВерсія для друку

Управління соціального захисту населення проводить

роз’яснювальну роботу щодо механізму монетизації пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Управлінням соціального захисту населення проведено зустрічі з представниками громадських організацій району, на яких обговорено питання монетизації пільг з оплати житлово-комунальних послуг з 1 жовтня 2019 року, порядку оплати послуг з урахуванням наданих пільг у грошовій формі, термінів звернення на отримання пільг у готівковій формі.

Учасникам роздані інформаційні матеріали та пам’ятки.

Ще раз нагадуємо, що монетизація включає в себе два механізми надання пільг у грошовій безготівковій та готівковій формі.

 Без звернення пільговиків з жовтня управлінням соціального захисту населення пільги  будуть призначені у безготівковій формі.

За бажанням пільговика, за умови подання заяви управлінню до 15 жовтня 2019 року, надання пільги з початку опалювального періоду 2019-2020 років буде здійснюватися у готівковій формі. Наступний термін подачі заяв до 15 травня – в такому разі пільги готівкою надаватимуться з початку неопалювального періоду.

За додатковими роз’ясненнями звертайтеся до управління соціального захисту населення Лубенської райдержадміністрації за адресою: м. Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова, 19, кабінет 8, телефон 71- 817.

Відповідні роз’яснення можете також отримати в уповноважених осіб сільських рад за місцем проживання.

 

Наверх ↑