«Веселка – 2018». Зональний етап

Версія для друкуВерсія для друку
«Веселка – 2018». Зональний етап  Наша земля дійсно багата на народні таланти.
 Юні аматори Полтавщини завітали до Лубенського районного будинку культури, аби продемонструвати свої вокальні та танцювальні здібності, реалізуватися в інструментальному і декламаторському мистецтві та оригінальному жанрі на зональному огляді-конкурсі художньої самодіяльності серед учнів та вихованців закладів загальної та позашкільної освіти "Веселка".
Організатором кункурсу виступив районний центр дитячої та юнацької творчості.  Директор закладу Моша В.В. зазначила: "Йому передували районні та міські зустрічі, в яких прийняло участь близько 2-х тисяч учасників. І сьогодні на розсуд журі у 60-ти художніх номерах брали участь понад 600 учасників Лубенського, Гребінківського, Оржицького, Пирятинського, Чорнухинського районів та міста Лубен.
Серед конкурсантів - досвідчені та новачки. Тож, виступи учасників художньої самодіяльності, що звітувалися на сцені 13 квітня, запам’яталися запальними танцями, жартівливими і милозвучними піснями, довершеними музичними композиціями, яскравими костюмами. 
До складу журі увійшли провідні фахівці Гадяцького коледжу культури і мистецтв імені І.П. Котляревського та Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді. Саме вони відбирали кращі, на їх погляд, номери, які будуть представлені на обласному огляді-конкурсі.
 Бажаємо аматорам Лубенщини натхнення надалі радувати глядачів своїми успіхами та нових творчих здобутків.
 
Наверх ↑